Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران هیئات مذهبی را تریبون‌دار محافل اهل‌بیت(ع) برشمرد و گفت: دشمن از ثمره و اثر این محافل مطلع شده و به‌دنبال به‌انحراف کشیدن هیئات است تا با اسلحه دین، در این مسیر انحراف و آسیب ایجاد کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت‌الاسلام ناصر شکریان مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با حضور در بلاغ، با این پایگاه خبری گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شکریان در ابتدای این دیدار اظهار کرد: مقوله فرهنگ از سوی مسؤولان نظام در دوره‌های مختلف، با کم توجهی‌هایی مواجه شد.

مظلومیت مقوله فرهنگ طی سالیان اخیر

وی با بیان اینکه مسئله فرهنگ در کشور مظلوم واقع شده است، افزود: آسیب‌های موجود در این بخش موجب شد تا خود مقام معظم رهبری در این حوزه ورود پیدا کنند تا عملا نسبت به این موضوع و آسیب‌های آن، اقدام کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران ناهماهنگی در سیاست‌گذاری و مسائل اجرایی در بخش فرهنگ را از جمله عوامل صدمات در این بخش عنوان و بیان کرد: چه بسا که مقوله فرهنگ با نگاه سیاسی و جناحی دیده و سیاست‌گذاری‌ها تبیین می‌شود که این امر، صدماتی را بر این بخش وارد می‌کند.

شکریان با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی از سوی امام راحل(ره) به‌عنوان نهادی که به‌صورت تخصصی در حوزه دینی و قرآنی فعالیت کند، بنا شد، مطرح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی متأسفانه همواره در ادوار گوناگون، به لحاظ حمایت مالی و پشتیبانی، مظلوم واقع شده است.

مازندران همواره از استان‌های برتر کشور در حوزه قرآنی است

وی با تأکید بر اینکه استان مازندران همواره در حوزه قرآنی در زمره استان‌های برتر کشور قرار دارد، ادامه داد: استان مازندران در سال گذشته نیز حائز رتبه نخست در این بخش در سطح کشور شد.


مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه ما به‌دنبال تربیت نیرو به‌صورت ریشه‌ای برای کشور هستیم، خاطرنشان کرد: در سال‌ جاری، قریب به 2 هزار نفر در طرح مصباح‌الهدی و نورالهدی در مازندران شرکت کردند که برای آینده نظام ذخیره می‌شوند.

فعالیت 800 موسسه و مرکز قرآنی در مازندران

شکریان با اشاره به فعالیت 800 موسسه و مرکز قرآنی در سطح استان، اظهار کرد: در گذشته دو اتحادیه قرآنی وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌صورت مجزا کار می‌کردند که با هماهنگی‌های صورت گرفته، تصمیم به ادغام آن‌ها و نامگذاری آن با عنوان قرآن و عترت گرفته شد که دبیرخانه این مراکز در سازمان تبلیغات، مشغول فعالیت است.

وی ضمن اشاره به اعزام بیش از یک‌هزار و 500 مبلغ در سطح استان، گفت: اعزام مبلغ و تبلیغ چهره به چهره یکی از برنامه‌های تبلیغی این سازمان است.

هیئات مذهبی، تریبون‌دار محافل اهل‌بیت‌اند

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران هیئات مذهبی را تریبون‌دار محافل اهل‌بیت(ع) برشمرد و بیان کرد: دشمن از ثمره و اثر این محافل مطلع شده و به‌دنبال به‌انحراف کشیدن هیئات است تا با اسلحه دین، در این مسیر انحراف و آسیب ایجاد کند.

فعالیت 3800 مداح در مازندران

شکریان با بیان اینکه 3 هزار و 800 مداح در مازندران داریم که دارای کد هستند و سطح‌بندی شده‌اند، اضافه کرد: از این میزان، 2 هزار مداح در بخش خواهران و مابقی برادارن را شامل می‌شود.


وی به فعالیت 5 هزار هیئت مذهبی در استان اشاره و عنوان کرد: تعداد قابل توجهی از این هیئات، هیئات خواهران است و در بخش قرآنی نیز، بسیاری از موسسات با مدیریت خواهران در حال فعالیت است.

آسیب‌های عزاداری در ماه محرم

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه به آسیب‌های عزاداری در ماه محرم و صفر اشاره و اضافه کرد: متأسفانه بدعت‌ آرایش تاسوعا و عاشورایی در بخش خواهران در این روزهای ماه محرم، از لطمه‌های عزاداری است که باید به آن توجه بیشتری شود.

شکریان با بیان اینکه باید جلوی این سبک عزاداری و در واقع این نوع پوشش و آرایش در چنین روزهایی شدیدا گرفته شود، افزود: جوانی که با شور و شعور در ایام محرم و به‌ویژه تاسوعا و عاشورا، مخلصانه عزاداری می‌کند نباید با دیدن چنین صحنه‌هایی آزرده و لطمه بخورد.

وی در خصوص بحث علامت‌ها در عزاداری‌های ماه محرم به خبرنگار ما گفت: ما در بحث علامت‌ها توصیه‌های لازم را به هیئات داده‌ایم تا کنار گذاشته شود و معتقدیم برخورد چکشی در این بخش، راهگشا نیست و پاسخی نمی‌دهد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه ورود دشمنان به هیئات و ایجاد رخنه و آسیب در آن‌ها، نشان از قدرت هیئات مذهبی دارد، مطرح کرد: اگر هیئات اثرگذار نبودند، بی‌شک آن‌ها ورود پیدا نمی‌کردند و ما قطعا به محض مشاهده و یا اطلاع از آسیب در هیئات، ورود و تذکرات لازم را توصیه می‌کنیم.

شکریان یکی دیگر از آسیب‌های عزاداری در ماه محرم را برگزاری مراسمات مذهبی بدون استفاده از روحانیون و مبلغان عنوان کرد و یادآور شد: در سال‌جاری تأکید موکد به هیئات دادیم تا هیچ مجالسی بدون روحانی برگزار نشود.

وی افزود: روحانی با حضورش و سخنان منابر، شعور را به هیئات تزریق و سپس مداحان در کنار این شعور، شور را به محافل عزاداری می‌آورند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران یکی دیگر از آسیب‌های عزاداری را متوجه مداحان دانست و عنوان کرد: در سالیان اخیر استفاده نامطلوب اشعار و سبک‌ها از سوی برخی مداحان است که این عناوین در شأن اهل بیت(ع) نیست و قطعا تذکرات لازم در این مبحث نیز به مداحان داده شده است.


شکریان اضافه کرد: استفاده از آلات موسیقی و قمه‌زنی نیز یکی دیگر از آسیب‌های عزاداری در ماه محرم است، که در استان مازندران بسیار انگشت‌شمار است و توصیه‌های این بخش هم به موارد این‌گونه داده شده است.

لزوم برگزاری نماز اول وقت ظهر عاشورا از سوی عزاداران حسینی

وی با تاکید بر اهمیت و لزوم برگزاری نماز اول وقت ظهر روز عاشورا از سوی عزادارن، تصریح کرد: اباعبدالله الحسین(ع) در ظهر عاشورا و در بحبوحه جنگ با تقدیم چند شهید از یاران باوفایش، نماز اول وقت خود را ترک و یا حتی تأخیر نینداخت و این یک درس برای عزادارن است تا نماز اول وقت روز عاشورا را در جای جای کشور و استان برگزار کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه به برخی شبهات در این ایام که غالبا از خیلی از خودی‌ها مطرح می‌شود اشاره و متذکر شد: برخی‌ها با مقابل قرار دادن هزینه‌های اطعام‌دهی در این ماه و صرف این هزینه‌ها در تأمین مخارج ازدواج و مسکن جوانان، قصد کمرنگ کردن این فرهنگ را دارند که توصیه ما به این افراد آن است که با دستگاه اباعبدالله کاری نداشته باشند.

شکریان با بیان اینکه بسیاری از هزینه‌ها در بحث کنسرت‌ها و ورزش صورت می‌گیرد که کسی از آن گلایه نمی‌کند، اما متأسفانه در این مبحث، بحث‌ها باز می‌شود و هجمه‌ها در فضای مجازی به این سمت سوق داده می‌شود، تأکید کرد: به فرموده امام راحل(ره) همین محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است و البته که باید این موضوع مدیریت شود تا خدای ناکرده اسراف نشود.

فعالیت 6 دبیرستان معارف اسلامی صدرا در استان

وی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت دبیرستان معارف اسلامی صدرا در استان اشاره و بیان کرد: سه دبیرستان معارف اسلامی مختص برادران و سه دبیرستان نیز در بخش خواهران مشغول فعالیت هستند که تربیت نیروی انقلابی و معتقد از مهم‌ترین برنامه‌های این مراکز است.

لزوم دیده شدن پیوست فرهنگی در کنار ظرفیت‌های گردشگری مازندران

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در خصوص استفاده از ظرفیت گردشگری در مازندران و ترویج تبلیغ و مباحث فرهنگی، اذعان کرد: اگر بنا باشد هر موضوعی در استان چه به لحاظ گرشگری و چه عناوین دیگر راه‌اندازی و پیگیری شود، باید این موضوع در آن دیده شود که پیوست فرهنگی این طرح چیست.

شکریان در پایان با بیان اینکه گردشگری در استان یک فرصت است، گفت: جمعیت متغیر استان چندین برابر جمعیت ثابت استان است و این یعنی، گردشگری در مازندران و موضوعاتی نظیر پیوست و فرهنگی و...، یک مقوله استانی نیست بلکه یک موضوع ملی است که باید نسبت به این مقوله، تدابیر اساسی اتخاذ شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۵۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان باید در مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سجاد بیگی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در جلسه هم‌اندیشی استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب اظهار کرد:‌ استکبار جهانی با مؤلفه‌هایی مانند جنگ نرم، جنگ سخت‌افزاری، جنگ سایبری از طریق بسط و توسعه توان علمی و فناوری خود در راستای تحریف فرهنگ اسلامی و نیز در حوزه اقتصادی برای فروپاشی نظام‌های اقتصادی از هیچ تلاشی فروگذاری نکرده؛‌ بنابراین دانشگاهیان باید در مقابل همه ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند.

وی افزود: کشور منزلت علمی پرافتخار خود را مرهون اندیشمندان و نخبگانی است که قله‌های ترقی و مرز‌های دانش را شکسته‌اند و با توجه به جایگاه رفیع و نقش محوری اعضای هیئت علمی در توسعه جایگاه علمی کشور و تحقق دانشگاهی تمدن ساز بر مبنای اصول اسلامی و تقویت زمینه و ظرفیت‌های علمی و تربیت نخبگان توانسته با طرح دانش‌افزایی و توانمندسازی ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها گام‌های بلندی را بردارد.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی بیان کرد: بسیاری از دانشگاه‌های نسل اول، دوم و سوم کشور آموزش محور، پژوهش محور و یا به‌صورت کارآفرین فعالیت دارند که کارآفرینی همراه با آموزش عالی و پژوهش محوری در راستای تمدن سازی و انسان سازی بر مبنای اصول اسلامی از مهم‌ترین مأموریت‌های دانشگاه اکنون است که این مأموریت دانشگاه مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده به همین دلیل دکتر طهرانچی برای تبیین منویات مقام معظم رهبری، مأموریت دانشگاه را بیشتر به‌سوی کارآفرینی سوق داده و علاوه بر شهریه محور بودن، دانشگاه باید به‌سوی فعالیت‌های غیر شهریه‌ای با ایجاد دانش جدید و شرکت‌های فناورانه سوق داده شود.

نهاد نمایندگی دیدبان حریم انسانیت و عفاف در ساحت مقدس دانشگاه 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب نیز نهاد نمایندگی را به‌عنوان محور عزت، شرافت و دیدبان حریم انسانیت و عفاف در ساحت مقدس دانشگاه دانست و گفت: دانشگاه محل تعلیم و پرورش استعداد‌ها، نبوغ علمی و فکری نسل جوان انقلاب است این تعلیم و تربیت بدون توجه به مسائل مهم فرهنگی و نیز اشاعه فرهنگ اصیل اسلامی بین نسل جوان دانشجو میسر نخواهد بود و در این راستا نهاد توانسته ارزش‌های مهم الهی و انسانی را در دانشگاه تبیین و نهادینه کند.

پیام خدایی بیان کرد: برگزاری نماز جماعت، راه‌اندازی مدارس دخترانه و پسرانه سما، اعزام دانشجویان به مناطق جنگی و زیارتی در قالب کاروان‌های راهیان نور، برپایی نمایشگاه‌های حجاب و عفاف و صنایع‌دستی و تجسمی در واحد، برپایی نمایشگاه کتاب، برگزاری یادواره شهدای دانشجو و استقبال از شهید گمنام در واحد، پیگیری برای اخذ مجوزات اولیه برای تدفین شهدای گمنام و ساخت یادمان برای شهدای گمنام در محوطه دانشگاه و تشکیل ستاد‌های عفاف و حجاب ازجمله عملکرد و فعالیت‌های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در حوزه‌های مختلف بوده است.

وی پیگیری ایجاد مرکز نیکوکاری با همکاری کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) شهرستان در دانشگاه، تأسیس کارگروه آراستگی و پوشش، راه‌اندازی چهار کانال اطلاع‌رسانی و تبلیغاتی برای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در فضای مجازی، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با معرفی و اعزام گروه‌های برتر به استان، تبلیغ برای جذب حداکثری دانشجو در شهرستان‌ها و روستا‌های تابعه، برگزاری آزمونه‌ای کنکور سراسر، آزمون نظام‌مهندسی و آزمونه‌ای استخدامی کشور در واحد و توزیع بروشور‌های معرفی ظرفیت‌ها، امکانات و رشته‌های دانشگاه بین داوطلبین شرکت‌کننده در آزمون‌های سراسری را از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • دانشگاهیان باید در مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • محمد حسین صفار هرندی: اختلاف داخلی زمینه‌ساز نفوذ دشمن است
  • دستگاه‌های فرهنگی برای توسعه و تنظیم‌گری باید اراده داشته باشند
  • اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • به دنبال توسعه تماشاخانه سنگلج هستیم/ تهاتر با شهرداری
  • ساعت ۸ صبح پنجشنبه (فردا)، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخاباتی
  • صبح فردا، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع است