Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- درآیات و روایت درباره اهمیت برپایی نماز اول وقت و به‌ویژه جماعت بسیار تأکید شده که کار نباید مانعی برای تأخیر در برپایی نماز باشد اما این موضوع در ادارات خراسان شمالی خوب نیست.

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: گرچه تأکید بسیاری برای اقامه نماز جماعت می‌شود و تمام مسلمانان بر این امر مهم واقف هستند اما در ادارات خراسان شمالی باوجود فضای مناسب برای اقامه نماز باکم‌توجهی مسئولان و کارمندان روبرو هستیم که مدت‌های زیادی است سبب گلایه رئیس ستاد اقامه نماز خراسان شمالی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه آوازه کم‌توجهی به برگزاری نماز جماعت در ادارات خراسان شمالی و برخی نهادها به هنگام اذان که تعداد زیادی از کارکنان و مدیران در اتاق‌های خود مشغول به کار هستند همه‌جا پیچیده و سبب تعجب ارباب‌رجوعان شده است.

علاوه بر کوتاهی برای شرکت در نماز جماعت در ادارات کل خراسان شمالی بعضی بیمارستان‌های استان باوجود رفت آمد بسیار نمازخانه ندارد.

بیمارستان امام علی (ع) بجنورد، بیمارستان آشخانه و بیمارستان امام خمینی (ره) اسفراین، سه بیمارستانی است که بیماران تصادفی و حوادثی بسیار آورده می‌شود اما باگذشت سال‌ها از ساخت آن‌ها محیطی برای اقامه نماز در نظر گرفته نشده است.

رستوران بیمارستان مکانی برای اقامه نماز

یکی از همراهان بیمار تصادفی در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار می‌کند: برادر من مدت دو روز است تصادف کرده و مجبور به مراقبت از وی هستم اما در این بیمارستان محیطی که در ایام ماه رمضان برای نماز در نظر گرفته‌اند رستوران است.

مشکینی می‌گوید: در ایام ماه مبارک رمضان رستوران این بیمارستان را برای اقامه نماز در نظر گرفته‌اند که روزه‌داران با بوی غذا و گرسنگی نماز را بر روی موکت می‌خوانند.

در ایام ماه مبارک رمضان رستوران این بیمارستان را برای اقامه نماز در نظر گرفته‌اند که روزه‌داران با بوی غذا و گرسنگی نماز را بر روی موکت می‌خوانند.همراه دیگر بیمار تصادفی در بیمارستان امام علی (ع) به خبرنگار مهر اظهار می‌کند: فضای بسیار کوچک بافاصله زیاد از ساختمان بیمارستان برای نماز در نظر گرفته‌شده که بنده و همراهان دیگر بیماران مجبور هستیم در اتاق‌ها با پهن کردن موکت نماز بخوانیم.

یکی از کارمندان ادارات کل به خبرنگار مهر می‌گوید: چند ماه گذشته در هنگام اذان ظهر، مدیرکل اداره را بر روی پله‌ها دیدم و از وی پرسیدم برای اقامه نماز می‌روید که پاسخ داد کار مردم واجب‌تر از نماز است.

این کارمند که نمی‌خواست نامش آورده شود اظهار می‌کند: یکی از علت‌هایی که کارمندان ادارات در نماز جماعت شرکت نمی‌کنند، به دلیل بدرفتاری امام جماعت اداره است.

وضعیت اقامه نماز جماعت در استان خوب نیست

رئیس ستاد اقامه نماز در خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار می‌کند: در حال حاضر که در ایام ماه مبارک رمضان هستیم وضعیت نماز جماعت در ادارات استان مطلوب است اما در ماه‌های دیگر خوب نیست.

حجت‌الاسلام رضا احمدی فر بابیان اینکه در امر مهم نماز اول وقت با مدیران خراسان شمالی مشکل‌داریم می‌گوید: مدیرانی که اهل نماز باشند مسلماً تأثیری گذاری آن‌ها بر امورات مردم بهتر است.

حجت‌الاسلام احمدی فر می‌افزاید: متأسفانه مدیران خراسان شمالی دغدغه‌ای برای امر نماز اول وقت ندارند.

وی تصریح کرد: تاکنون چندین بار به یکی از ادارات کل خراسان شمالی مراجعه کرده‌ام و باگذشت ۱۰ دقیقه از اذان به تک‌تک اتاق‌ها مراجعه کردم و تمام کارمندان پشت میزهای خود نشسته و مشغول به کار بودند.

این مسئول اضافه می‌کند: همچنین به اتاق مدیرکل این اداره مراجعه کردم که شاهد تشکیل جلسه موقع نماز دراتاق وی بوده ام.

طبق گلایه کارمندان ادارات، مدیران کل مسئولی برای امر نماز می‌گذارند که اخلاق و ظاهر درستی ندارند و همین امر سبب شده، کارمندان در نماز جماعت شرکت نکنند.رئیس ستاد اقامه نماز خراسان شمالی بابیان اینکه مدیران استان چندین بار اقدام به بی‌اعتنایی نماز کرده‌اند، بیان می‌کند: اگر مدیران به نماز توجه کنند، مشکلات کمتری در امور کاری خود خواهند داشت.

حجت‌الاسلام احمدی فر بیان می‌کند: متأسفانه متولی نماز در هر دستگاهی را مدیرکل مشخص می‌کند و ستاد اقامه نماز اختیاری برای تعیین امام جماعت ندارد.

وی می‌گوید: مدیری که دغدغه‌ای برای نماز اول وقت نداشته باشد، شخصی را برای اقامه نماز تعیین می‌کند که توجهی به این امر مهم و تأثیرگذار ندارد.

رئیس ستاد اقامه نماز خراسان شمالی می‌افزاید: طبق گلایه کارمندان ادارات، مدیران کل مسئولی برای امر نماز می‌گذارند که اخلاق و ظاهر درستی ندارند و همین امر سبب شده، کارمندان در نماز جماعت شرکت نکنند.

منع رئیس ستاد اقامه نماز از حضور در جلسات شورای اداری

حجت‌الاسلام احمدی فر می‌گوید: بنده به‌عنوان مسئول برگزاری نماز از وضعیت این امر مهم رضایت ندارم و صدایم به‌جایی نمی‌رسد چون مسئولان ارشد استان بنده را از حضور در جلسات شورای اداری منع کرده‌اند.

وی اظهار می‌کند: تاکنون چهار بار برای استانداری نامه ارسال کرده‌ام که چرا بنده را در جلسات شورای اداری خراسان شمالی دعوت نمی‌کنید، اما در پاسخ می‌گویند دعوت شما جز اختیارات استاندار است.

وقتی مدیران کلان خراسان شمالی برای نماز ارزش قائل نمی‌شوند و نگاه ابزاری به نماز دارند و به خاطر نهی از منکر رئیس ستاد اقامه نماز انتقاد می‌کنند، چه انتظاری می‌توان در امور دیگر از آن‌ها داشت.رئیس ستاد اقامه نماز خراسان شمالی می‌افزاید: علت اصرار بنده برای حضور در جلسات شورای اداری به این دلیل است تا از نزدیک بتوانم با مدیران ارتباط برقرار کنم و علت شرکت نکردن آن‌ها در نماز جماعت را بپرسم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر در مورد علت دعوت نشدن وی در جلسات شورای اداری می‌گوید: به دلیل اینکه در جلسات خراسان شمالی به نماز جماعت بی‌اعتنایی می‌شد دریکی از جلسات اعتراض کردم و از بین ۳۰ مدیرکل فقط سه نفر برای نماز اول وقت جلسه را ترک کردند، مابقی مسئولان به جلسه ادامه دادند و از امربه‌معروف بنده ناراحت و گلایه کردند از آن زمان که حدود یک سال و نیم می‌گذرد، دیگر به جلسات دعوت نشده‌ام.

حجت‌الاسلام احمدی فر بیان می‌کند: وقتی مدیران کلان خراسان شمالی برای نماز ارزش قائل نمی‌شوند و نگاه ابزاری به نماز دارند و به خاطر نهی از منکر رئیس ستاد اقامه نماز انتقاد می‌کنند، چه انتظاری می‌توان در امور دیگر از آن‌ها داشت.

در نظر نگرفتن نمازخانه در ساختمان جدید بیمارستان بجنورد

رئیس ستاد اقامه نماز خراسان شمالی می‌افزاید: بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی امام حسن (ع) بجنورد با ۲۹ هزار متر وسعت محلی برای نمازخانه در نظر گرفته نشده بود که با پیگیری‌های انجام‌شده پیش از افتتاح محلی را برای نماز قراردادند.

حجت‌الاسلام احمدی فر اظهار می‌کند: در این بیمارستان جدید کافی‌شاپ، کتابخانه و ... در نظر گرفته‌شده بود اما چون نقشه آن بر اساس تیپ غرب است، نمازخانه‌ای پیش‌بینی‌نشده بود.

وی می‌افزاید: با پیگیری و نامه‌نگاری حجت‌الاسلام قرائتی به وزیر، اجازه ندادند بیمارستان تا وقتی نمازخانه ساخته شود، مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

این مسئول اضافه می‌کند: با پیگیری‌های انجام‌شده درنهایت کتابخانه ۱۶۰ متری که در بیمارستان امام حسن (ع) در نظر گرفته‌شده بود به‌عنوان نمازخانه‌ این بیمارستان قرار گرفت.

رئیس ستاد اقامه نماز خراسان شمالی می‌گوید: همچنین برخی از نمازخانه‌های مدارس استان مشکل‌دارند و نیاز به بازسازی دارند.

حجت‌الاسلام احمدی فر تصریح می‌کند: همچنین برخی از مساجد خراسان شمالی به‌شدت نیاز به بازسازی دارند و به مشکلات ابتدایی همچون سرویس بهداشتی، بیمه خادم‌ها و حمایت خادمان مساجد توجهی نمی‌شود.

بسته بودن درب مسجد حجت ابن الحسن بجنورد

این مسئول همچنین می‌گوید: طی زلزله اخیر در خراسان شمالی مسجد حجت ابن الحسن بجنورد دچار خسارت شد و مدت زیادی است در آن بسته و هیچ نهادی برای بازسازی آن کمک نمی‌کند.

وی اظهار می‌کند: پس از زلزله مسئولان فقط از این مسجد بازدید کردند و درصورتی‌که با چندین میلیون می‌توان این مسجد را بازسازی کرد اما تاکنون ریالی داده نشده است.

رئیس ستاد اقامه نماز خراسان شمالی همچنین می‌گوید: متأسفانه کوچک‌ترین کمکی به این ستاد از سوی استان نمی‌شود و فقط از دفتر مقام معظم رهبری بودجه اختصاص می‌یابد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۷۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی،سیدجواد موسوی گفت : با توجه به اهمین نظارت بر خدماتِ تاسیسات گردشگری، وزارت‌خانه برای آموزش به نیرو‌های حوزه نظارت اهتمام جدی دارد و امروز این فرصت فراهم شده تا دانش کارشناسان حوزه نظارت افزایش پیدا کند.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با اشاره به شرایط تاسیسات گردشگری در استان خراسان رضوی افزود: این استان ۲۸۵۰ تاسیسات گردشگری فعال با بیش از ۲۲۰ هزار تخت رسمی برای خدمت به زائران و گردشگران دارد.

وی با بیان اشاره به پیشگامی مشهدی‌ها در ارائه خدمت به زائران و مسافران تصریح کرد: مشهدی‌ها بنیان‌گذاران برخی از انواع تاسیسات از جمله هتل‌آپارتمان و خانه مسافر بوده‌اند و ابتدا در مشهد شکل گرفته‌اند.

موسوی با اشاره به برگزاری این نشست و حضور کارشناسان نظارتی و ارزیابی در آغاز دهه کرامت اظهار کرد: برنامه‌ها و رویداد‌های این دهه از امروز آغاز می‌شود و خدمت به زائران و گردشگران این دهه به صورت شبانه‌روزی انجام خواهد شد.

 او افزود: هم‌چنین برنامه‌های بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان پارسی با برنامه‌های ویژه از ۲۵ اردیبهشت ماه آغاز و تا سوم خرداد ماه با عنوان دهه حماسه در مجموعه فرهنگی تاریخی فردوسی اجرا خواهد شد.

نخستین نشست کارشناسان نظارتی و ارزیابی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های کشور طی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در مشهد در حال برگزاری است.

دیگر خبرها

  • نماز جمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام صدیقی اقامه می‌شود
  • کاظم صدیقی بازهم به نماز جمعه می‌آید
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • کمک ۱۲۸ میلیارد تومانی مردم برای ساخت مسجد در کشور
  • (ویدئو) پخش اقامه نماز جماعت به امامت یک زن روی آنتن تلویزیون
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • پخش نماز جماعت به امامت یک زن در تلویزیون
  • ببینید | نماز جماعت بر عرشه ناو شهید ناظری سپاه
  • ببینید | اقدام خارج از عرف صداوسیما؛ پخش اقامه نماز جماعت به امامت یک زن روی آنتن تلویزیون
  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم